TÜM HABERLER

ACCA Türkiye’nin İzmir Ekonomi Ziyareti

ACCA Türkiye Başkanı Filiz Demiröz ile kendisi de bir İzmir Ekonomi Üniversitesi mezunu olan ve ACCA’da Müşteri İlişkileri Temsilcisi olarak görev alan Ülgen Kıymık’ın katılımı ile iki oturum olarak ACCA anlaşmaları katılımcılara anlatıldı.

İzmir Ekonomililere Hugo Boss Genel Müdürü’nden Tüyolar

Hugo Boss Genel Müdür Yardımcısı Arif Kaya ve Yetenek Yönetimi Uzmanı Ceren Serin 13 Nisan Perşembe günü Finansal Tablolar Analizi dersinde İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencileriyle buluştu.

ACCA Akreditasyonu

İEÜ  Türkiye'deki ilk ve tek ACCA akrediteli Muhasebe ve Denetim programını gururla sunar.

ACCA, İngiltere’de 1904’te kurulmuş olan Association of Chartered Certified Accountants- Fermanlı Ruhsatlı Muhasebeciler Birliği’nin kısa adıdır. Bu kuruluş tarafından verilen sertifika tüm dünyada geçerliliği olan bir sertifkadır.

Stajlarla desteklenen 4 yıllık İngilizce lisans eğitimi sonunda başarıyla mezun olan öğrencilerimiz ACCA’nın toplam 14 sınavının altısından muaf olarak yolun çoğunu tamamlamış olacaklar.